Indretningsarkitekt

Gennem uddannelsen som indretningsarkitekt får du en solid faglig ballast inden for de temaer, du skal være fortrolig med som indretningsarkitekt.

Din evne til i tankerne at rense et rum for sin nuværende indretning, male det i nye farver og møblere det på en ny måde, er et værdifuldt talent, der fortjener at blive udviklet.

Fra ide til præsentation

I løbet af uddannelsen kommer du igennem et omfattende og spændende pensum med en lang række vigtige temaer, der er afgørende for, at du kan arbejde professionelt med indretning – fra møbellære, materialelære, bygnings- og belysningslære til forståelse af bygningskrav, installationer og arkitekturhistorie.
Se faglige temaer på uddannelsen

Du lærer at projektere og organisere, så du kan være en kompetent sparringspartner ved om- og tilbygninger. Du udvikler din evne til at få ideer, der fungerer i praksis, og til at planlægge processen derhen. Og så bliver du skolet i at præsentere ideerne, så andre kan forstå dem.
Hvordan foregår selve studiet?

Rådgiver for privat og erhverv

Når du er færdiguddannet indretningsarkitekt, kan du bruge dine kompetencer som rådgiver ved indretning af private boliger og til indretning af erhvervslokaler som fx kontorer, restauranter eller butikker.
Mere om jobmuligheder