Indretningsforløb

Driller din indretning? Få professionel viden og redskaber

Gå ned

Har du en stol, som du bare ikke kan få placeret rigtigt? Har din stil ændret sig, men ved du ikke, hvordan du skal komme videre? Er børnene flyttet eller har der været andre forandringer, der har ændret dine eller din families behov? Så er kurset her noget for dig!

I mere end 35 år som indretningsarkitekt har jeg ofte oplevet, at det ikke er alle under det samme tag, der føler sig lige meget hjemme. Det er enormt ærgerligt, og vi ved fra forskningen, at det går ud over både livskvaliteten og familielivet, hvis den ene part ikke føler sig på hjemmebane derhjemme. Samtidig er der utrolig mange, der kan mærke, at der er noget, som godt kunne være bedre derhjemme. Måske har du det på samme måde og føler, at det er på tide at lære, hvordan du helt konkret kan gøre noget ved det?

Det får du!

Det er helt utrolig, hvor meget du kan med et lille budget, når du har den rigtige viden om, hvad der virker. På kurset gennemgår vi de vigtigste elementer for at skabe en god indretning og du får redskaber, som du kan bruge med det samme for at optimere din egen indretning derhjemme. Vi ser på elementer som farver, lys, ganglinjer, energi, materialer, stil og personlighed og meget, meget mere.

Jeg lærer dig simpelthen, hvordan du kan gøre dit hjem perfekt for dig og din familie i de rammer, I allerede har. I nogle tilfælde har vi flyttet rundt på møblerne med det samme, eller får tegnet skitserne til din drømmeindretning. Du får altså ikke bare viden og redskaber med dig på dette kursus!

Det praktiske

Vi mødes 6 gange i 2 timer. Hver gang hos én af de 6 deltageres hjem. Alt sammen for 4.900 kr. inkl. moms pr. deltager.

Vi er hjemme hos jer

Undervisningen forløber over tre måneder i efteråret 2018 i og omkring Snekkersten, hvor vi er på besøg hos hinanden – på skift hos hver deltager.

Max 6 deltagere

Kurset har max 6 deltagere. Vi har rigtig god erfaring med intime hold, hvor vi lærer hinanden at kende og hjælper hinanden undervejs. Du modtager dine kursusmaterialer første gang vi ses.

6 gange á 2 timer

Vi arbejder med forskellige emner, fx farver, og derudover tager vi udgangspunkt i og arbejder konkret med det hjem, hvor vi er på besøg. Derfor vil der være en gang, hvor du og dit hjem er ekstra meget i fokus, og vi arbejder konkret med dig i dine behov derhjemme.

Er du nysgerrig eller har spørgsmål?

Har du spørgsmål skal du ikke tøve med at sende mig en mail på info@indretningsakademiet.dk eller ringe til mig på tlf.: 6167 7660.

Tilmelding

Du tilmelder dig nemt herunder. Tilmeldingen er bindende og betaling sker med faktura. Ved for få tilmeldinger tager vi forbehold for aflysning, hvor du naturligvis får pengene tilbage.

Pris

Prisen er 4.900 kr. inkl. moms pr. deltager.

Det siger tidligere deltagere

"Jeg fik både viden og en konkret plantegning for min indretning"

Det var en rigtig god oplevelse, og så var det sjovt! Mette startede med at skabe et godt overblik over, hvad vi skulle. Hun fik os simpelthen til at se på vores eget hjem med helt andre briller. Vi rykkede rundt i min lejlighed med det samme og det blev bare super fint - mere let og anderledes, så energien i rummet blev langt bedre. Tænk, hvor lidt der skal til! Hvor var det skønt at få gjort!

Det var ikke nok bare at rykke rundt på møblerne på mit soveværelse for at skabe det værelse, som jeg ønsker. Så i stedet for at flytte møblerne, tegnede hun simpelthen en plan med det samme, så jeg har et overblik over, hvordan indretningen skal være for at skabe en god energi. Jeg vil helt sikkert anbefale hendes kursus til andre!

— Luuna Nygaard

"Jeg har længe haft udfordringer med min indretning, men nu er det løst!"

Det var sjovt og eksperimenterende, og fantastisk at vi rykkede rundt og lavede ændringer med det samme. På den måde fik jeg faktisk gjort noget ved det i stedet for bare at tale om, hvad god indretning er. Det, vi ændrede i min lejlighed, var skønt. Det var noget jeg havde haft udfordringer med, men ikke havde fået løst, fordi jeg ikke vidste, hvad jeg skulle gøre.

Vi ændrede det med det samme, og det virkede bare. Det var generelt meget spændende. Det var meget lærerigt og udfordrende på mange punkter. Det her med at træde ind i mit hjem og tænke anderledes. Man plejer at dømme efter ens egen smag, og nu fik hun os til at tænke på en helt anden måde.

— Katrine Tangvald

"Det var hyggeligt, spændende og meget lærerigt!"

Mette var rigtig god til at lave en rar atmosfære. Det var både rigtig hyggeligt og meget lærerigt. Hun spurgte ind til vores drømme og hvad vi sigtede efter stilmæssigt. Det var ret spændende. Jeg fik helt klart noget ud af det. Der var dog ikke så meget at rykke rundt på hjemme ved mig, men det var spændende at se de andre og det virkede som om, de fik vildt meget ud af det. Jeg vil helt klart anbefale det til andre, der står med udfordringer i forhold til deres indretning.

— Blixa Baun

Pris & tilmelding

Datoer i efteråret 2018

23/08 - 30/08 - 13/09 - 20/09 - 04/10 - 11/10

Tusind tak for din tilmelding.

Inden for kort tid bekræfter vi din tilmelding og fremsender samtidig en faktura, som du bedes betale inden for kort tid.

Hvis du har spørgsmål til uddannelsen m.m., er du til enhver tid meget velkommen til at kontakte os.

På vegne af IndretningsAkademiet,

Mette Rørdam
Indretningsarkitekt, Direktør
Noget gik galt.

Pris

4.900 kr. inkl. moms pr. deltager.

Tilmeldingen er bindende og betaling sker med faktura. Ved for få tilmeldinger tager vi forbehold for aflysning, hvor du naturligvis får pengene tilbage.

Betaling

Når vi har modtaget din tilmelding, fremsender vi en faktura som du bedes betale.

SE
/
DK