Hør hvad vores kursister fortæller om os

Gå ned

"I får min varmeste anbefaling"

Jeg ser med glæde tilbage på de sidste 2,5 år hvor jeg har været i gang med at tage en ny uddannelse, min drømmeuddannelse hos jer. Jeg har lært mere end hvad jeg forventede. Jeg har nogle gange siddet og læst materielt og tænkt ”hvad skal jeg dog bruge den viden til”, men nu da jeg ser tilbage, er jeg stolt at have så meget kendskab til hvad et byggeri vil sige. Jeg havde en del erfaring fra vores totalrenovering for 4år siden. Men nu er jeg i hvert fald klædt endnu bedre på. Louise Bruun

Louise Bruun

Højt fagligt niveau samt søde & dygtige undervisere

"Da jeg startede på uddannelsen fyldte indretning allerede lidt i mit arbejde. Det er en faglig rigtig god uddannelse, og man skal have en genuin interesse for at tegne og indrette. Materialet er meget solidt, og du får oparbejdet en stærk professionalisme undervejs.

Du lærer fx at tegne perspektivtegning og skrive de tekster, du bruger som indretningsarkitekt. Underviserne er tilmed meget søde og dygtige. Faktisk synes jeg, at man får meget mere for pengene end det burde være muligt med så højt et niveau."

Karl-Erik Svensson, byggeingeniør med egen virksomhed

Perfekt som arbejdende mor med den høje fleksibilitet

"This school is a great platform for me. It ables me to study and still being a working mom. I decide the paste of the lessons and thats the key for me. All of the material is great, and I'm being well prepared to work as an Interior Designer, with confidence.

Although I would love to have a helping hand sometimes from other students, and to discuss different issues - that may come along. Overall the school is well thought out and it contains quality material, both in text, tasks and exams."

Zandra Ernebro

Stor variation og masser af læring

Jeg har været murer hele mit liv og har længe gerne ville videreuddanne mig som indretningsarkitekt. Det var et oplagt valg at vælge IndretningsAkademiet, fordi jeg bor i Viborg og der er langt til det nærmeste fysiske uddannelsessted i Odense eller København. Man kommer rigtig godt rundt i faget på uddannelsen.

Man lærer om nye møbler, stof, gamle og nye huse – det er meget varierende. Selvom jeg har lært meget gennem mit samarbejde med indretningsarkitekter tidligere, så har jeg virkelig lært meget nyt. Uddannelsen fungerer rigtig fint.

Jeg skulle lige huske min matematik igen! Men jeg har fundet ud af det, og jeg tror, at det bliver godt med den faglige sparring fra den lukkede Facebookgruppe for fremtidige studerende.

Allan Dyrberg, murer
SE
/
DK