Hør hvad vores kursister fortæller om os

Gå ned

"I får min varmeste anbefaling"

Jeg ser med glæde tilbage på de sidste 2,5 år hvor jeg har været i gang med at tage en ny uddannelse, min drømmeuddannelse hos jer. Jeg har lært mere end hvad jeg forventede. Jeg har nogle gange siddet og læst materielt og tænkt ”hvad skal jeg dog bruge den viden til”, men nu da jeg ser tilbage, er jeg stolt at have så meget kendskab til hvad et byggeri vil sige. Jeg havde en del erfaring fra vores totalrenovering for 4år siden. Men nu er jeg i hvert fald klædt endnu bedre på. Louise Bruun

Louise Bruun

Højt fagligt niveau samt søde & dygtige undervisere

"Da jeg startede på uddannelsen fyldte indretning allerede lidt i mit arbejde. Det er en faglig rigtig god uddannelse, og man skal have en genuin interesse for at tegne og indrette. Materialet er meget solidt, og du får oparbejdet en stærk professionalisme undervejs.

Du lærer fx at tegne perspektivtegning og skrive de tekster, du bruger som indretningsarkitekt. Underviserne er tilmed meget søde og dygtige. Faktisk synes jeg, at man får meget mere for pengene end det burde være muligt med så højt et niveau."

Karl-Erik Svensson, byggeingeniør med egen virksomhed

Perfekt som arbejdende mor med den høje fleksibilitet

"This school is a great platform for me. It ables me to study and still being a working mom. I decide the paste of the lessons and thats the key for me. All of the material is great, and I'm being well prepared to work as an Interior Designer, with confidence.

Although I would love to have a helping hand sometimes from other students, and to discuss different issues - that may come along. Overall the school is well thought out and it contains quality material, both in text, tasks and exams."

Zandra Ernebro

Stor variation og masser af læring

Jeg har været murer hele mit liv og har længe gerne ville videreuddanne mig som indretningsarkitekt. Det var et oplagt valg at vælge IndretningsAkademiet, fordi jeg bor i Viborg og der er langt til det nærmeste fysiske uddannelsessted i Odense eller København. Man kommer rigtig godt rundt i faget på uddannelsen.

Man lærer om nye møbler, stof, gamle og nye huse – det er meget varierende. Selvom jeg har lært meget gennem mit samarbejde med indretningsarkitekter tidligere, så har jeg virkelig lært meget nyt. Uddannelsen fungerer rigtig fint.

Jeg skulle lige huske min matematik igen! Men jeg har fundet ud af det, og jeg tror, at det bliver godt med den faglige sparring fra den lukkede Facebookgruppe for fremtidige studerende.

Allan Dyrberg, murer
Glade kursister

Læs flere udtalelser fra vores kursister

Da jeg meldte mig til uddannelsen fik jeg tilsendt en masse nyttig og informativ dokumentation for uddannelsen og hvordan man kommer igang på den bedste måde.

Alexander

Et meget fleksibelt selvstudie, hvor du alene følger dit eget tæmpo.

Anne Knokgård Madsen

Just do it! Havde langtid spekuleret på om jeg skulle tage denne uddannelse og nu hvor jeg har er jeg helt forelsket i den.

Mathilde

Et studie hvor det er præget af høj faglighed og professionalisme. At kunne fordybe sig i en spændende, anerledes og ny verden med nye begreber er udfordrende som giver mig mod, lyst og nysgerrighed på at læse og lære mere om indretning.

Dorthe R. K. Dreyer

Som nystartet elev hos IndretningsAkademiet er jeg allerede positiv overrasket over den tekniske viden jeg allerede har opnået på 1. lektion. Jeg ser utrolig meget frem til de øvrige lektioner, som jeg er sikker på vil gøre mig endnu klogere.

Maria Marjorie Castillo Mayorga

Er du interesseret i indretningsdesign og går du med drømmen om at blive indretningsarkitekt, så kan jeg kun give de varmeste anbefalinger af IndretningsAkademiet ! Det er dig som sætter tempoet, så i gang med dig !

Jaffer

IndretningsAkademiet udbyder et professionelt studie, som gør det muligt at dygtiggøre sig inden for indretning på en meget brugbar måde. Studiet giver de helt rigtige redskaber til, at man kan udvikle sine kompetencer på et professionelt niveau.

Mathilde Hecht

Synes de er super søde og hurtig respons på de spørgsmål man kunne have...

Elise May Dandanell

Jeg anbefaler Inretningsakademiet fra inderst inde. Man bliver vejledet og guidet rigtig godt igennem forløbet. Meget overskueligt lektion planer og du får svar på alt det du spørger i forbindelse med opgave/lektioner

Pullu Ilikkan

Jeg er ny studerende på IndretningsAkademiet og jeg er allerede vild med det. Uddannelsen er meget professionelt opbygget og fagligt udfordrende, og jeg er ikke i tvivl om, at jeg kommer til at bruge det professionelt.

Simone

Er super glad for undervisningen! Opgaverne er overskuelige fra start og nemme at gå til:)

Thit Vesterskov

Perfekt uddannelse, hvis man interesserer sig for indretning men samtidig arbejder ved siden af. Uddannelsen er meget fleksibel, og man kan lave skolearbejdet, når det passer med ens tid.

Tine S.

Jeg er først lige begyndt på studiet, men allerede nu er der styr på tingene. Der har været super support, specielt da der er en masse spørgsmål i starten. Jeg føler jeg er blevet godt udrustet, og klar til at gå grundigt til værks.

Nana Hansen

Fantastisk måde at komme ind i faget på. Her er der mulighed for selv at styre tempoet på de forskellige lektioner og så er det dejligt at det er et studie man kan lave hjemmefra og fordybe sig i, lige når man har lyst til.

Cecilie Schmidt

Jeg har været utroligt tilfreds med Indretningsakademiets uddannelse til indendørsarkitekt. En stor fordel for mig har været, at jeg har kunne tage forløbet i mit eget tempo. Undervisningsmaterialet er yderst professionelt og giver en meget bred faglig viden, og feedback'en på mine opgaver har ligeledes været professionel og brugbar. Jeg var blot et år henne i forløbet, da jeg søgte og fik job som indretningsarkitekt på fuld tid i et køkkenfirma.

Anette Worck

Da jeg stod i lort, undskyld, til halsen og ikke kunne se nogen fremtid eller håb, fik jeg øje på Indretningsakadamiet. Det har givet min hverdag perspektiv og giver mig mulighed for at få en karriere, hvor man bruger kreativitet og hjerne!!!

Anja Fabrin

Er for nyligt startet på uddannelsen. Jeg har stor glæde af, at teori er koblet op med praktiske øvelser efterfølgende! Niveauet er højt fra start og den tid som der er sat af pr. Uge til studie er egentlig meget realistisk.

Louise Thornbull

Højt fagligt niveau samt søde & dygtige undervisere. Det er en faglig rigtig god uddannelse, og man skal have en genuin interesse for at tegne og indrette.

Karl-Erik Svensson

SE
/
DK